Jag är lite utav en Kajsa Varg i köket. Hittar gärna på egna recept och minns sällan vad jag gjort när det blev gott.
Idag så fixade jag till en mustig rätt till lunch. Så nu är det bäst att jag skriver ner den innan jag glömmer för det blev supergott.

Röd Löd brynes lite i pannan
Köttfärs ca 400 gr lägg i stekpannan och bryn, tillsätt en påse tacokrydda.
Under tiden har det kokat röda linser ca 2 dl och 4 potatisar i tärningar. Lägg i en ekologisk buljongtärning.
Blanda ner färsen i lins o potatissoppan. Låt det puttra ihop lite. Svartpeppar o havssalt hade jag ju på köttfärsen kom jag på och lite sambal oelek. Till sist hittade jag äkta grekisk fetaost i kylen som jag la ner när allt kokat klart. Toppade med färsk timjan. Tog ca 30 min att göra. Sopptopping blev av creme fraische som jag pressat i en vitlöksklyfta och paprikapulver. Smakligt
2